Fina ord om Skilsmässokalendern i Metro

Det första sms:et jag fick igår var från en tjej jag jobbar med som hade sett något väldigt kul när hon bläddrade i morgonens Metro. Det var en av Metros bästa krönikörer, Hillevi Wahl som tog upp Skilsmässokalendern under rubriken “Så fixar du skilsmässan”. I krönikan tar hon upp Andres Lokkos och Kristian Luuks pod där de tar upp deras upplevelser av de skilsmässor de varit med om (en lämnade, den andre blev lämnad) – du hittar programmet här. Podden är, utifrån vad jag hört, det mest avlyssnade av alla de gjort och det visar två saker: de är bra på att göra pods och skilsmässor är ett ämne som berör. Många.

Det är ett smickrande sammanhang att nämnas i, och att det dessutom är Hillevi som gör det värmer alldeles extra. Jag har följt hennes böcker på nära håll och hon är dessutom en av de två personer som skulle kunna få ut mig på ett Military Training-pass (dock ALDRIG på vintern, barasånivet:). Det går inte att nämna henne utan att ta upp hennes klokskap, omtanke och positiva energi som smittar alla som möter henne. Att just Hillevi uppskattar Skilsmässokalendern känns helt enkelt lite extra kul. Det gör mig stolt, helt enkelt.

Så, tack Hillevi och tack till dig som läst boken. Jag hoppas att du får stöd av den – det är därför jag skrev den och det är därför jag håller på med den här bloggen.

Är du nyfiken på Hillevis krönika hittar du den här.

Metro- blogg- skilsmässokalender