Nu har också Pappa Magazine upptäckt Skilsmässokalendern

Pappa Magazine är en relativt ny tidning som riktar sig mot just… pappor. Kan tänka mig att den ska vara männens motsvarighet till Mama. Jag gillar den. Den är fylld av bra artiklar om pappaskapet som jag tror behövs. Den är snygg, ambitiös och jag hoppas att fler killar upptäcker den.

I senaste numret så finns det en notis om Skilsmässokalendern och det tycker jag är jätteroligt. Hoppas att de skriver mer om hur man tar sig genom en skilsmässa som pappa. Jag jobbar med en större grej om det som jag ska publicera här på bloggen framöver. Tills dess – spring nu ut och köp tidningen och skaffa dig en egen bild av den!

Pappa Magazine klipp

Prenumerera på information om Skilsmässokalendern!

Bli bland de första att få reda på nyheter om Skilsmässokalendern genom att anmäla dig som prenumerant till nyhetsbrevet. Då får du, t.ex. inbjudningar till bokpresentationer och andra evenemang som är kopplade till boken.

No comments yet.

Leave a Reply