M Magasin har också hittat Skilsmässokalendern

Jag hade ett snack med min svåger som fyllde år för några dagar se’n. Han började samtalet med att berätta att hans mamma hade läst om boken i en tidning. Jag blev lite förvånad över att hon läste DN, i Göteborg läser man väl GP och där har jag inte hört att det skulle stå något om den. Men, det visade sig vara Amelia Adamos tidning M Magasin som svågerns mamma hade läst.
Så, nyfiken som jag är, ringde jag Bonniers och fick tag i en tjej som har hand om arkivet på tidningen. Hon var snäll nog att bjussa på ett par nummer så då fick jag möjlighet att själv läsa vad de skrev om boken.
Det var en liten notis, men de avslutade den med en riktigt kul grej. Det står att “boken riktar sig till män, men fungerar lika bra för kvinnor.” Och det stämmer ju! Jag vågade inte riktigt ta den platsen när jag skrev boken, men jag är oerhört glad för alla som ser att boken kan bidra positivt i deras liv. Tack M Magasin!

Skilsmässokalendern M Magasin

Prenumerera på information om Skilsmässokalendern!

Bli bland de första att få reda på nyheter om Skilsmässokalendern genom att anmäla dig som prenumerant till nyhetsbrevet. Då får du, t.ex. inbjudningar till bokpresentationer och andra evenemang som är kopplade till boken.

No comments yet.

Leave a Reply