Mitt i Bromma gillar Skilsmässokalendern

Förra veckan träffade jag lokaltidningen Mitt i Bromma:s reporter Linda och fotografen Anna hemma i köket. De skulle göra ett reportage om Skilsmässokalendern och vi hade bestämt att vi skulle ses hemma hos mig. Jag hade tänkt att det skulle bli ett trevligt avbrott i en annars ganska lugn dag, och det blev det. Trevligt alltså. Men da’n blev inte särskilt lugn, för i sista sekunden (da’n innan) bestämde jag mig för att ta en titt på Möbelmässan på förmiddagen, istället för att jobba vid datorn som jag tänkt.

Och precis där blev da’n lite stressigare än jag tänkt mig. Fast på ett bra sätt. Och mest för att jag är en tidsoptimist som stannade kvar lite för länge på mässan, istället för att hålla tidplanen jag lagt upp och åka hem i tid.

Så, ungefär tre sekunder innan Linda och Anna kom på besök, parkerade jag bilen och rusade in för att försöka ställa hemmet i ordning. Min gamla katt Bosse, som nämns i artikeln, var redan upprörd eftersom jag inte gett honom mat på den tid han brukar få den. När det sedan kom ytterligare personer på besök och jag prioriterade dem framför att förse honom med ytterligare en portion av kattmaten i gelé (han äter bara gelén, inte köttet. Kattskrälle) så visade han sitt missnöje genom att jama högljutt och länge.

Linda och Malin var jättetrevliga och var genuint nyfikna på boken. Ämnet är ju något jag verkligen brinner för så det är väldigt kul att få möjlighet att berätta om tankegångarna bakom den och vad jag hoppas att boken kan bidra till.

Jag vet inte om artikeln läggs upp på Mitt i:s webb. Men gör den det lovar jag att posta länken.

Mitt-i-Bromma

Prenumerera på information om Skilsmässokalendern!

Bli bland de första att få reda på nyheter om Skilsmässokalendern genom att anmäla dig som prenumerant till nyhetsbrevet. Då får du, t.ex. inbjudningar till bokpresentationer och andra evenemang som är kopplade till boken.

No comments yet.

Leave a Reply