Jag kan inte INTE skratta åt Nakna Pistolen

Jag har ytterligare ett hemligt vapen att ta till när livet skiter sig – det är Nakna Pistolen-serien. Den räddar ALLT. Ett tag i alla fall. Det kan vara Leslie Nielsens förmåga att se oförstående ut som gör det. Eller den kärlek som visas till riktigt, riktigt fåniga skämt. Att bröderna Abrams inte ger sig utan orkar dra ut påhitten tre, fyra steg längre än man trodde skulle gå. Så att man måste ge sig av ren utmattning om inte annat.

Vad det än är så funkar det för mig. Jag hoppas att du, om du behöver det, kan få lite energi också.

Prenumerera på information om Skilsmässokalendern!

Bli bland de första att få reda på nyheter om Skilsmässokalendern genom att anmäla dig som prenumerant till nyhetsbrevet. Då får du, t.ex. inbjudningar till bokpresentationer och andra evenemang som är kopplade till boken.

No comments yet.

Leave a Reply