Metro: fina ord om Skilsmässokalendern

Metros fina krönikör Hillevi Wahl tar upp Skilsmässokalendern i dagens krönika och  hon gör det på ett väldigt fint och varmt sätt. Jag blir alldeles varm inombords. Hillevi har genom åren delat med sig av så många kloka, insiktsfulla och varma betraktelser och erfarenheter, så orden om Skilsmässokalendern värmer alldeles extra, just för att de kommer från henne. Har du inte Metro tillgängligt så kan du läsa krönikan efter att du klickat här!

Metro- blogg- skilsmässokalender

Prenumerera på information om Skilsmässokalendern!

Bli bland de första att få reda på nyheter om Skilsmässokalendern genom att anmäla dig som prenumerant till nyhetsbrevet. Då får du, t.ex. inbjudningar till bokpresentationer och andra evenemang som är kopplade till boken.

No comments yet.

Leave a Reply