Skilsmässokalendern i DN

Nu har DN också lyft fram Skilsmässokalendern och det är ju jättekul. Rubriken är “Han vill inspirera män att inte huka för kriser” – och det stämmer ju. Hittills har alla media hittat relevanta vinklar på sina artiklar och, om inte annat, så visar det att de både läst och förstått boken – smickrande!

Artikeln lades under rubriken Söndagsintervjun, vilket gav den en lite mer personlig vinkel. Jag hade ett långt samtal med journalisten Linus Friman på DN och det är ju alltid lite osäkert vad som sedan skrivs, men jag tycker att Linus var uppmärksam och lyhörd för den resa jag ville berätta om.

 

 

Tags:

Prenumerera på information om Skilsmässokalendern!

Bli bland de första att få reda på nyheter om Skilsmässokalendern genom att anmäla dig som prenumerant till nyhetsbrevet. Då får du, t.ex. inbjudningar till bokpresentationer och andra evenemang som är kopplade till boken.

No comments yet.

Leave a Reply