Vad är framgång?

Jag läste just intervjun med Stefano Catenacci i senaste nätupplagan av Chef där han berättar om balansen mellan familjeliv och yrkesliv. “Det finns inte mycket tid för samliv med familjen” och “Framgång kräver offer” säger han bland annat. Han är ju en oerhört skicklig kock och framgångsrik företagare – men, det är ingen som tvingar honom att inte träffa sin familj. Det är ett val man gör, medvetet eller omedvetet. Är det värt det?

Klicka här så kommer du till artikeln.

Prenumerera på information om Skilsmässokalendern!

Bli bland de första att få reda på nyheter om Skilsmässokalendern genom att anmäla dig som prenumerant till nyhetsbrevet. Då får du, t.ex. inbjudningar till bokpresentationer och andra evenemang som är kopplade till boken.

No comments yet.

Leave a Reply