Skilsmässokalendern recenserad på Dads-r-us

Pappawebben Dads R Us har recenserat Skilsmässokalendern och det är kul att den får ett så positivt omdöme! Den skriver också att jag inte tar upp skilsmässor där ena parten använder barnen och vårdnaden om dem som slagträ och det kan jag hålla med om. De som är utsatta för den situationen vill jag nå genom att lyfta fram att oavsett hur den andre parten väljer att agera i en skilsmässa, så är det av oerhört stor betydelse att man själv agerar på ett vettigt, transparent och trovärdigt sätt. En bråkig skilsmässa består av många små situationer och det viktigaste är inte att besegra sin motpart, utan se till att man skapar en så bra relation till sina barn som det bara går. Det går att skriva mycket om det här, men för just den här gruppen finns mycket stöd att hämta på olika webforum, som till exempel på dads-r-us, så därför har jag valt att inte fokusera på det i boken.

Klicka här om du vill läsa recensionen.

Tags:

Prenumerera på information om Skilsmässokalendern!

Bli bland de första att få reda på nyheter om Skilsmässokalendern genom att anmäla dig som prenumerant till nyhetsbrevet. Då får du, t.ex. inbjudningar till bokpresentationer och andra evenemang som är kopplade till boken.

No comments yet.

Leave a Reply