Trevligt skilsmässoprat på P4 Radio Stockholm

Ett kallt och snöblåsigt morgonstockholm byttes till glada miner och många skratt när jag fick möjlighet att prata om skilsmässor under Radio Stockholms morgonprogram i morse. Peder och Matilda, som leder programmet skapade snabbt en familjär och varm stämning vilket var skönt för mig som är så ovan vid att bil intervjuad.

Dessutom delade de med sig  av sina upplevelser av skilsmässor och separationer, vilket ger mig väldigt mycket. Det ger mig större referensramar och placerar ännu starkare i sitt sammanhang. Skilsmässokalendern behövs och den uppskattas, det är tydligt.

Det finna alltid så mycket mer att säga eftersom intervjuerna är så korta, men jag försöker vara närvarande i varje möte med de som har frågor och funderingar kring boken. Det känns viktigt att inte förlora fokus i det mötet.

Är du nyfiken på hur intervjun blev kan du följa länken nedan. Bilden har jag lånat från Radio Stockholms hemsida och det var Peder Gustafsson som fotograferade.

 

Så här glad var jag efter att jag deltagit i Radio Stockholms morgonprogram den 10 januari.

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=739&grupp=18455&artikel=5404334

Prenumerera på information om Skilsmässokalendern!

Bli bland de första att få reda på nyheter om Skilsmässokalendern genom att anmäla dig som prenumerant till nyhetsbrevet. Då får du, t.ex. inbjudningar till bokpresentationer och andra evenemang som är kopplade till boken.

No comments yet.

Leave a Reply