D-Day – begreppet sätter sig även i Sverige

Divorce Day har visat sig vara ett begrepp i England och USA – första måndagen efter julhelgen så ökar skilsmässoansökningarna markant. Nu börjar allt fler använda det även i Sverige. SvD plockade upp både begreppet och gav Skilsmässokalendern ett fint omdömme i sin idag-krönika som du kan läsa om du följer länken.

http://blog.svd.se/idagbloggen/2013/01/08/d-day-har-fatt-en-ny-betydelse-skilsmassodagen/

 

Svenska Dagbladets idagblogg tog upp begreppet Divorce Day, eller D-Day, som man också kan säga i samband med Skilsmässokalenderns release.

Prenumerera på information om Skilsmässokalendern!

Bli bland de första att få reda på nyheter om Skilsmässokalendern genom att anmäla dig som prenumerant till nyhetsbrevet. Då får du, t.ex. inbjudningar till bokpresentationer och andra evenemang som är kopplade till boken.

No comments yet.

Leave a Reply