Black Monday närmar sig

Nej, det är inte domedagen jag tänker på, utan den dag om året då flest skilsmässoansökningar lämnas in. I Storbritannien kallas den första måndagen efter jul- och nyårshelgerna för Black Monday, för det är då det smäller.

Januari är en månad då många skilsmässobeslut realiseras och den första ansökan lämnas in till tingsrätten. Det kommer alltså bli en tuff tid framöver för många män och kvinnor runt omkring oss. Min förhoppning är att så många som möjligt försöker sköta sin del så bra av skilsmässan så bra det bara går, så att vägen till nästa liv går så snabbt och smärtfritt som möjligt. Jag hoppas också att många tar tag i möjligheten att lära känna sina uppdaterade jag, så att den jobbiga tiden kan leda till något positivt.

Har du som läser detta några tankar om det här – hör av dig. Många mailar mig direkt, men det är kul med kommentarer här i bloggen också.

God Fortsättning!

/Olof

Tags:

Prenumerera på information om Skilsmässokalendern!

Bli bland de första att få reda på nyheter om Skilsmässokalendern genom att anmäla dig som prenumerant till nyhetsbrevet. Då får du, t.ex. inbjudningar till bokpresentationer och andra evenemang som är kopplade till boken.

No comments yet.

Leave a Reply