Hübinette – ett program om män och känslor

Ser just nu ett program jag bara måste rekommendera. Pratshowen Hübinette som i kväll handlade om män och deras känslor ur olika perspektiv. Först ut var en terapeut som gav sin härligt nyanserade bild av hur män tänker och agerar. Han följdes av Niklas Strömstedt som jag alltid blir så förvånad över vilken vettig kille han är – och vilka mesiga låtar han gjort 🙂 Härlig underhållning och kloka synpunkter. Just nu vandrade Erik Hamrén in och berättar hur han ser på att utveckla ett lag av starka individer.

Så mycket klokhet och skratt på väldigt kort tid. Ett toppenprogram helt enkelt.

Jag lägger in länken till SVT play så snart den kommer upp.

Prenumerera på information om Skilsmässokalendern!

Bli bland de första att få reda på nyheter om Skilsmässokalendern genom att anmäla dig som prenumerant till nyhetsbrevet. Då får du, t.ex. inbjudningar till bokpresentationer och andra evenemang som är kopplade till boken.

No comments yet.

Leave a Reply