Det är ett stort projekt att skriva en bok

Idén till den min bok Skilsmässokalendern dök upp för ungefär ett år sedan. Då var jag mitt inne i min skilsmässa och upplevde de vågdalar och enstaka toppar som hör till den fasen. Det var en tid då jag behövde ha en ständig koll på hur jag upplevde världen. Jag var på ständig jakt efter en karta som kunde hjälpa mig att stabilisera en tid som var minst sagt gungig.

Det är alltid intressant att se hur man reagerar i situationer man aldrig varit i tidigare.  Det blir lätt självcentrerat, men det finns ingen annan som kan göra jobbet med att lära sig hur man fungerar, så det självcentrerade går inte att undvika.

Tags:

Prenumerera på information om Skilsmässokalendern!

Bli bland de första att få reda på nyheter om Skilsmässokalendern genom att anmäla dig som prenumerant till nyhetsbrevet. Då får du, t.ex. inbjudningar till bokpresentationer och andra evenemang som är kopplade till boken.

One Response to “Det är ett stort projekt att skriva en bok”

  1. Olof Nauclér | 2012/09/07 at 6:40 pm #

    test

Leave a Reply